Website maken

EZ Webdesign kent verschillende mogelijkheden om samen met u te komen tot een passende website. Eerst maken we een afspraak met u om uw wensen te bespreken. Vervolgens wordt er een vrijblijvende offerte gemaakt, die doorgaans heel scherp geprijsd is.

Om uw site te bouwen maken we gebruik van WordPress, een veelgebruikte tool om websites te bouwen. Dit hypermoderne systeem is zeer gebruiksvriendelijk, zodat het zelf onderhouden en bijwerken van uw website naderhand heel eenvoudig is. Daarbij maken we gebruik van een professioneel (en betaald) website-sjabloon, met vele mogelijkheden en functionaliteiten om uw website snel en vakkundig op te bouwen. Het wordt zeer goed ondersteund en heeft – net als WordPress zelf – een brede community.

Responsive Design

Een website van EZ Webdesign past zich volledig aan op het apparaat waarop het wordt getoond. Of het nu gaat om een desktop pc, een laptop, een table of een mobieltje: de website wordt op elk apparaat perfect weergegeven. Dit wordt ook wel responsive design genoemd.

Moderne internetstandaarden

Wij zorgen dat uw website zoveel mogelijk voldoet aan moderne internetstandaarden; deze zorgen voor meer betrouwbaarheid en veiligheid.