EZ Webdesign

Portfolio

pf pipingservicedobschutz 800x600Piping Service Dobschütz
Lawrence von Dobschütz wilde voor zijn bedrijf een website. De site is opgezet in Wordpress en volledig responsive.

pf lef 800x600LeF Realiseert
De website van LeF Realiseert moest vernieuwd worden en bovendien verhuisd worden naar mijn eigen provider. De nieuwe site is opgezet in Wordpress.

pf hageman 800x600Psychologiepraktijk Hageman
PP Hageman is een “éénvrouwspraktijk” voor Basisgeneralistische Geestelijke Gezondheidszorg.

pf energetic 800x600Energetic Together
Energetic Together staat voor sport en plezier voor iedereen, ongeacht je ervaring. Eigenaar Paul Gielen was zelf begonnen aan een site, maar miste toch de ervaring om de site een professionele uitstraling te geven.

pf pijnzorg 800x600Pijnzorg Actief
Pijnzorg Actief is een nieuwe praktijk voor professionele begeleiding bij chronische pijn. EZ Webdesign heeft de nieuwe (Joomla) website verzorgd.

pf ivanka2016 800x600Schoonheidssalon Ivanka
Na reeds een aantal jaren klant bij EZ Webdesign was de website van Ivanka aan vernieuwing toe: hij moest frisser, groter lettertype en responsive.

pf turntableclassics 800x600Turntable Classics
Bent u op zoek naar een platenspeler? Kijk dan eens bij Turntable Classics: spelers met de kwailteit van weleer worden keurig gereviseerd en voorzien van een design stofkap.

pf achterdenhof 800x600jpgBuurtpreventie Achter den Hof
De wijk 'Achter den Hof' in Amstenrade is gestart met een buurtpreventie WhatsApp groep. Speciaal voor dit doel is deze website gemaakt. Wilt u ook zo'n website voor uw wijk of buurt? Voor slechts 200,- euro is deze site snel inzetbaar voor uw wijk.

pf in2mind 800x600In2Mind Coaching
Naast de psychologenpraktijk is Karin Bosma tevens een coaching-site begonnen. Hiervoor is een compleet nieuwe website opgezet m.b.v. Joomla 3.4

pf mijnstreek 800x600Psychologenpraktijk De Mijnstreek
De Psychologenpraktijk van Karin Bosma was nodig aan vervanging toe; de website werkte niet goed en was niet responsive. Er is een compleet nieuwe website opgezet m.b.v. Joomla 3.4

pf tricolore2015 v2 800x600Tri Colore Lingerie
Tri Colore Lingerie uit Amstenrade wilde een webshop, om ook de klanten buiten de regio te kunnen bedienen. Inmiddels is de webshop een succes en zijn de eerste orders al verwerkt.

pf oranje2015 800x600ZV Oranje
De website van ZV Oranje was nog gebouwd op Joomla 1.5, dat inmiddels niet meer ondersteund wordt. Deze is succesvol gemigreerd naar Joomla 3.4. Tevens redesign en responsive.

pf punctua 800x600Punctua & Partners
De website van Punctua & Partners te Amstenrade moest frisser en moderner.

pf acc 800x600ACC Consultancy
De website van Arthur Rameckers was verouderd; inmiddels is het logo vernieuwd en daarmee ook de look-and-feel. Maar ook de navigatiestructuur op de website is verbeterd.

pf wenschot 800x600Wenschot Ballooning
Bart Wenschot is in 2014 gestart als ondernemer met commerciele ballonvaarten.

pf loes 800x600In memoriam Loes Rameckers
Een hele mooie en emotionele herdenkingssite van Loes Rameckers, die in 2006 op de kruising bij het St. Jan's college in Hoensbroek verongelukte bij een aanrijding met een vrachtauto. De familie Rameckers was niet alleen blij met deze website, maar zeker ook met het verloren gewaande gastenboek, dat ik voor hen heb weten te achterhalen.

pf liasteps 800x600I Love Liasteps
Mijn schoonzus Lia Boumans wilde voor haar Steps sportclub een website. Deze moest echter eenvoudig en toch elegant zijn.

pf steakhouse-leon-800x600Steakhouse Leon
Steakhouse Leon in Amstenrade was een van mijn eerste klanten (2007). De website was dan ook gedateerd en aan vernieuwing toe. De nieuwe website is weer helemaal bij-de-tijd, responsive, en voorzien van subtiele animaties. 

pf novizorgNovizorg
In opdracht van Amaze Graphic Design is de website van Novizorg opnieuw opgezet, gebaseerd op het Joomla CMS.

pf lipatours-800x600Lipa Tours
Ton en Marjon Kropivšek hadden een prima site, maar het beheer ervan was verouderd en daardoor niet meer goed onderhoudbaar. Er is gekozen voor een nieuwe website, gebaseerd op Joomla.

pf ee attractie-800x600Erik Engelen Attractieverhuur
Erik Engelen had meerdere sites, die eigenlijk niet goed op elkaar waren afgestemd. De sites zijn herzien waardoor ze dezelfde look-and-feel hebben. Tevens is er een 'landingspagina' gemaakt in dezelfde stijl. Overbodige domeinen werden opgezegd.

pf ee entertainment-800x600Erik Engelen Entertainment
Erik Engelen had meerdere sites, die eigenlijk niet goed op elkaar waren afgestemd. De sites zijn herzien waardoor ze dezelfde look-and-feel hebben. Tevens is er een 'landingspagina' gemaakt in dezelfde stijl.

pf viawmo-800x600viaWMO
Deze website was behoorlijk verouderd: rommelig, druk en de navigatie was niet eenduidig. Kortom: er moest een nieuwe website komen die rust moest uitstralen en een duidelijke navigatiestructuur moest hebben. Ook het logo en de huisstijl is hierbij compleet vernieuwd.

pf mappz-800x600MAPPZ Development
Mijn buurjongen Martijn, een 15-jarige whizz-kid, timmert al flink aan de weg op het gebied van (Android) apps. Zodoende wilde hij graag een website. In no-time is een naam, logo en website bedacht en opgezet.

pf kunstgeenkunst-800x600KunstGeenKunst
Kunstenares Monique Wiersma wilde een website voor haar schilderijen en kunstprojecten. Het moest een eenvoudige, witte website worden.

pf ativu-800x600Ativu
Tennisvereniging ATIVU in Brunssum wilde een vernieuwde website. De huidige site was verouderd. De site wordt beheerd door een aantal mensen van het bestuur. 

pf vpvideo-800x600VP-Video
Videograaf Math Vanhautem was niet tevreden over zijn huidige website en wilde een compleet nieuwe website. Hier is gekozen voor een moderne Joomla 2.5 website waarbij hij zelf zijn youtube films kan uploaden.

pf ecoleren-800x600Ecoleren
Dhr. Peter Kleuters wilde een website voor ecoleren: door spelen, ontdekken, handelen en onderzoeken ervaren jongeren de functie en de betekenis van hun omgeving, de samenhang in de natuur en hun eigen plek in dat milieu.

pf interland-800x600Interland Bouwelementen
In opdracht van partner Centaureon is er een nieuwe site ontwikkeld voor Interland Bouwelementen in Hoensbroek. De bestaande site was gedateerd en nodig aan vervanging toe.

pf tielens-800x600mr. Tielens Assurantien
mr. Tielens assurantiën, een in Sittard gevestigde assurantiekantoor had nog een oude Joomla 1.0 website. De website is vernieuwd en draait nu Joomla 2.5.