EZ Webdesign

Webdesign

WEBDESIGN

Of het nu gaat om een eigen ontwerp, een bestaand sjabloon of een compleet op maat gebouwde website, EZ Webdesign kent verschillende mogelijkheden om samen met u te komen tot een passende website. Afhankelijk van de wensen van de klant wordt er gekozen voor een statische website of, als de klant zelf de inhoud wil kunnen wijzigen, voor een zogenaamd content management systeem (Joomla, Wordpress).

JOOMLA

EZ Webdesign is gespecialiseerd in Joomla, het veelgebruikte open-source content management systeem. Dit houdt in dat de website werkt met een database, waarin de inhoud wordt opgeslagen. Hierdoor zijn klanten in staat om vanuit de browser de content (inhoud) van de site te wijzigen. Denk hierbij aan het wijzigen van bestaande pagina's, maar ook het aanmaken van nieuwe pagina's, het uploaden van afbeeldigen etc.. EZ Webdesign heeft hiervoor handleidiingen beschikbaar, maar kan ook ondersteuning bieden in het gebruik en (eventueel) beheer van uw Joomla-site. Er wordt gewerkt met de nieuwste versies van Joomla.

WEBHOSTING, DOMEINREGISTRATIE, DOMEINVERHUIZING

Naast het bouwen van uw website verzorgt EZ Webdesign voor u desgewenst de webhosting. Webhosting is het onderbrengen van uw website op een server bij een zgn. hosting provider. EZ Webdesign is zelf geen hosting provider, maar schakelt hiervoor bedrijven in met een gunstige prijs/kwaliteit verhouding. Door uw domein te verhuizen kan er vaak flink bespaard worden op de jaarlijkse kosten. EZ Webdesign neemt u dit werk uit handen en verzorgt voor u de domeinregistratie en indien nodig de domeinverhuizing van uw huidige hosting provider. Daarnaast regelt EZ Webdesign de inrichting van uw domein: denk aan het aanmaken van e-mail-accounts, ftp-accounts, auto-responders, het uploaden van uw website naar de server.

IPAD, IPHONE, ANDROID COMPATIBLE

Bij de ontwikkeling van uw website wordt er rekening gehouden met tablet-pc's, zodat uw site dus ook probleemloos te benaderen is op tabblets zoals bijvoorbeeld de iPad van Apple.

WEBSHOP

Met een webshop of internetwinkel etaleert u uw producten eenvoudig en doeltreffend op het internet. Hierbij kunt u zelf artikelen toevoegen aan artikelgroepen, compleet met foto's. Het betalingsverkeer wordt eenvoudig geregeld via bijvoorbeeld credit-card of iDeal. EZ Webdesign kan u helpen met het opzetten, inrichten en onderhouden van zo'n webshop (bijv. osCommerce, virtuemart).

SERVICECONTRACT

Een goede website dient natuurlijk ook onderhouden te worden. EZ Webdesign kent verschillende soorten servicecontracten, gebaseerd op credits. Per jaar neemt u een vast aantal servicecredits af . Een servicecredit staat voor 15 minuten aan werkzaamheden. De servicecredits zijn max. 1 jaar geldig. Zijn de servicecredits opgebruikt? Geen probleem, bijbestellen kan zonder problemen. Heeft u al een website maar u wilt het onderhoud liever goed uitbesteden? Informeer vrijblijvend naar de mogelijkheden.

ZOEKMACHINE OPTIMALISATIE

Zoekmachine optimalisatie, ook wel SEO (Search Engine Optimalization) zorgt ervoor dat uw website zo hoog mogelijk in de resultaten van de zoekmachines staat. Hoe hoger in de resultatenlijst, des te hoger worden de bezoekersaantallen van uw website en daarmee groeit uw naamsbekendheid. Des te groter is de kans dat er een potentiële klant tussen zit. Optimaal rendement uit zoekmachines wordt bereikt door een combinatie van veel factoren. Eén belangrijke factor is het toekennen van relevante en belangrijke trefwoorden en zoektermen. EZ Webdesign denkt met u mee om deze trefwoorden samen op te stellen.