Over ons

EZ Webdesign (spreek uit: ‘easy webdesign’) werd in 2007 opgericht door Roger Hoen. Roger studeerde informatica aan de Hogeschool Heerlen, en Usability Design aan de Universiteit van Leuven. Zijn passie ligt bij mooie grafische user interfaces, die niet alleen elegant en doeltreffend zijn, maar bovenal gebruiksvriendelijk (“easy to use”).

In de loop der jaren kwamen er steeds meer klanten bij en groeide EZ Webdesign uit tot een bedrijf met meer dan 70 klanten en websites. Aanvankelijk gespecialiseerd in Joomla, maar de laatste tijd vooral in WordPress. Dit laatste met dank aan dochter Sofie, die sinds 2017 ook bijna dagelijks met dit systeem werkt voor haar eigen blog, maar inmiddels ook werkzaamheden verricht voor EZ Webdesign.

Voor het grafisch werk (logo, huisstijl, visitekaartjes, flyer, banner etc..) werken wij samen met Yasmine Medjadji. Zij heeft jarenlange ervaring met het ontwerpen van logo’s, folders en brochures. Daarnaast verzorgt zij het totaalpakket van vormgeven en drukken.

Roger Hoen

Roger Hoen

Webdesigner / Joomla specialist
Sofie Hoen

Sofie Hoen

Wordpress specialist
Yasmine Medjadji

Yasmine Medjadji

Grafisch ontwerper